Vuslat Derneği Bangladeş'te Kardeş Medrese açıyor

Vuslat Derneği Bangladeş'te Kardeş Medrese açıyor

Vuslat Derneği Bangladeş'te 'Kardeş Medrese' açacak. 70 talebenin İslami eğitim göreceği 350 metrekare kullanım alanına sahip yeni bir medresenin inşaatına başlanıyor

Vuslat Derneği Bangladeş'te hayata geçireceği “Kardeş Medrese” projesi ile eğitim destek faaliyetlerine uluslararası bir boyut kazandırdı. Bangladeş'te 70 talebenin İslami eğitim göreceği 350 metrekare kullanım alanına sahip yeni bir medresenin inşaatına başlanıyor.

Eğitimli ve bilinçli toplumların ancak sömürgeyle, fikri tahakkümlerle ve yoksullukla mücadele edebileceği düşüncesinden yola çıkan Vuslat Derneği, başta Erzurum'daki Dev Külliye projesi olmak üzere 100'e yakın medresede bağışçılarının destekleriyle eğitim destek faaliyetlerini sürdürüyor.

Eğitim destek faaliyetlerine Bangladeş'te “Kardeş Medrese” çalışmasıyla devam edecek olan dernek, küresel İslami değerlere uygun eğitim verilmesini amaçlıyor.

Vuslat Derneği tarafından Bangladeş'e kazandırılacak olan Kardeş Medrese projesi kapsamında 70 talebinin eğitim görmesi planlanıyor. 350 metrekare kullanım alanına sahip 3 eğiticinin görev yapacağı medresenin 1 metrekare bedeli bin TL olarak belirlendi.

Kardeş Medrese projesinin inşaatına destek vermek isteyenler Vuslat Derneği'nin banka hesaplarına yada vuslat.org.tr web adresine müracaat edebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.