Volkan Demirel twitterı salladı! İhanet diyen de var, sahip çıkan da...

Volkan Demirel twitterı salladı! İhanet diyen de var, sahip çıkan da...

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı. Twitter, Demirel mesajlarıyla sallandı...

016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda Kazakistan ile karşılaşacak A Milli Takım'da maç öncesi Volkan Demirel şoku yaşandı. Türk Telekom Arena'daki kritik mücadele öncesi ısınmak için sahaya çıkan tecrübeli kaleci, kale arkası tribünde bulunan bazı taraftarlarla gerginlik yaşadı.

Bazı taraftarların sözlü sataşmasına "sus" işareti yaparak karşılık veren Volkan, bu kişilerin tepkilerini sürdürmesi sonrası daha karşılaşma başlamadan kaleci antrenörü Alper Boğuşlu'ya değişmesi yönünde işarette bulundu. Taraftarlara dönerek söylenen ve el işareti yapan milli kaleci, soyunma odasına gitti.

İŞTE SOSYAL MEDYADA TEPKİLER

Sonuna kadar Volkan Demirel'in yanındayım...

: Volkan Demirel gıbı adamlar haysiyeti,Onuru,izeti nefsi olan adamlardır Onu macı terk ettıgı ıcın elestırenlerde tam tersi!

: VolkanDemireleKüfür EdenlerVatanHainidir

"Volkan Demirel'e" veya bir başkasının çocuguna küfür edilmesi yanlıştır kabul edilemez..Volkanın kendini sorgulaması lazım neden ben diye.!

: Her maçta adilik artistlik yap, g... top tut, hakaret et, ayılık yap, sonra küfür yiyince kaç. (...)

Volkan Demirel için küfürlü yorumlarınızı kendinizde saklayın.Milli takımda ve taraftarlar arasında gerilimi arttırmayın!

küfürün olduğu yerde hiçbir şeyin önemi kalmaz, böyle tepkiler lazım. Bravo

Milli Takım futbolcusuna küfür edilmesi kabul edilemez.!! Fakat neden Gökhan Gönül, Olcay Şahan değil de; Volkan Demirel.??

: Bir Galatasaray taraftarı olarak TT Arena'da milli kalecimiz Volkan Demirel'e yapılan hakaret ve küfürleri nefretle kınıyorum.

Volkan Demirel'e yapılan aşağılık tepkiler nerede? Kınama nerede? Milli duyguların öldüğü gerçeği nerede?

: Ne olursa olsun Volkan Demirel'in bu hareketi milli takıma ihanettir...

Volkan Demirel'e küfür edenler mi terbiyesiz yoksa o Milli formayı terk eden mi karar sizin.

: Evet bu maç İstanbul da değil de Konya da oynansaydı, Volkan Demirel küfür yerine alkış; evi yerine kalesinde olurdu.

: Volkan demirel stadı terketmiş.. Siz hala anadoluya milli maç vermeyin..

Sırtında MİLLİ FORMA ile sahaya çıkan Volkan Demirel ' e yapılan AYIPTIR !

Federasyon volkan Demirel e cezasını kesmeli

ADAM GİBİ ADAM

Volkan Demirel, geçen sene ki trabzon maçında o kadar olaya rağmen stadı terk etti mi? Yapsaydi; Aziz başkanı ne yapardi ona?

  Volkan Demirel'e küfür edenlerin ne büyük kuyruk acısı varmış!!! Onlara insan demek yanlış olur.. Hadi canımmm çekemeyen bekleme yapmasın..

Volkan Demirel krizi eksikti Dünya bizi konuşuyo aferin hem taraftar hem Volkan yanlış yaptı içerdeki husumeti Milli takıma yansımayacaktı

: Görende bu Volkan'ın hiç küfür etmediği, kimseyi tahrik etmediğini sanacak.

: Diyelim Şükrü Saraçoğlu'ndayız, Aziz Yıldırım da Başkan. Taraftar protesto etse Volkan sahayı terkeder miydi? Terkedebilir miydi?

: Eger Volkan stadi terk edip eve gitseydi;"Dopingten kacti"gerekcesiyle UEFA tarafindan hukmen maglup edilecektik.Şu yaşananlara bakin...

memleket.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler