Vodafone'dan maratona özel indirim

Vodafone'dan maratona özel indirim

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na özel olarak bu ay boyunca çeşitli markalarda indirim...

İSTANBUL (AA) - Vodafone, 13 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na özel olarak bu ay boyunca çeşitli markalarda indirim ve fırsatlar sunacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone'lular, maratona özel olarak Pinkberry, Shake Shack, Juico ve Sanda Spa’da indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek.

7-13 Kasım döneminde Pinkberry'den frozen yoğurt alan tüm Vodafone'lulara küçük boy yoğurt hediye edilirken, Shake Shack'te ücretsiz Custard Dondurma fırsatı sunulacak. Vodafone'lular aynı tarihlerde Sanda Spa'da "Sanda Breaks" masajından yüzde 15 indirimli yararlanabilecek.1-20 Kasım döneminde de tüm Juico ürünleri Vodafone'lular için yüzde 30 indirimli olacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Spor AŞ tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda "Türkiye Aşkına Şehitler Anısına" temasıyla düzenlenecek Vodafone 38. İstanbul Maratonu'na yaklaşık 30 bin sporcunun katılması bekleniyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :