Vodafone ve A101'den kadınlar için iş birliği

Vodafone ve A101'den kadınlar için iş birliği

Vodafone ile A101 ev kadınlarına özel "Altın Kulüp" programını hayata geçirdi- Ev kadınları, A101 mağazalarından Vodafone hat satın alıp program kapsamındaki "Altın Tarifeler"den yararlanabilecek

İSTANBUL (AA) - Vodafone ve A101 iş birliğiyle hayata geçirilen "Vodafone Altın Kulüp" programıyla ev kadınları, A101 mağazalarından Vodafone hat satın alıp program kapsamındaki "Altın Tarifeler"den yararlanabilecek.

Vodafone ile A101 arasındaki iş birliğinin detayları Vodafone Türkiye CEO’su Colman Deegan, A101 CEO’su Erhan Bostan ve Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy ev sahipliğinde düzenlenen basın toplantısı ile paylaşıldı. Toplantıda iş birliğine ilişkin bilgi veren Colman Deegan dijital dönüşüm vizyonları kapsamında Türkiye'de herkes için bir değişim hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye'yi uçtan uca dijitalleştirmenin yolu mümkün olduğu kadar çok insanın hayatında dijitalleşme ile fark yaratmaktan geçiyor. Dolayısıyla, hedef kitlemizde Türkiye'nin toplumsal kalkınmasında önemli rolü olduğuna inandığımız ev kadınları da var. Türkiye'de 15 milyon gibi yüksek bir nüfusu oluşturan ev kadınlarını dijital geleceğe hazırlamak istiyoruz.

Bu doğrultuda, ev kadını segmentine özel olarak 'Vodafone Altın Kulüp' adı altında, iletişim ve iletişim dışı faydalardan oluşan kapsamlı bir program geliştirdik. 'Altın değerindeki kadınlarımızın değeri bilinsin' diyerek oluşturduğumuz 'Vodafone Altın Kulüp' ile anne, eş, gelin, iş kadını ve evlat olarak pek çok rol üstlenen ev kadınlarının hayatını mobil iletişim teknolojilerinin gücüyle kolaylaştırmak istiyoruz."

Deegan, kadınların her alanda güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek, bu inançla tüm kaynaklarını kadınlar için seferber ettiklerini söyledi.

"Bu vizyonla Türkiye’nin en yaygın marketler zinciri olan ve ev kadınlarının en çok tercih ettiği A101 ile bu iş birliğine gittik." diyen Deegan, böylece A101 ile olan TL yükleme ve paket satışındaki mevcut iş birliklerini geliştirerek farklı bir boyuta taşıdıklarını, bundan sonra da ev kadınlarının yanında olmaya devam edeceklerini anlattı.

A101 CEO'su Bostan da iş birliğinden duydukları memnuniyete işaret ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"En uygun fiyata, kaliteli ürünleri müşterilerimize ulaştırma iddiamıza sahip çıkmak için her gün yeni mağazalar açıyor, ülkenin en ücra noktalarına, vatandaşlarımızın hak ettiği hizmeti ulaştırmaya çalışıyoruz.

Şimdi hizmetlerimize mobil iletişim olanağını da ekliyoruz. Bu amaç doğrultusunda bugün, iş ortağımız Vodafone ile Türkiye'nin 81 ilinde, 850 ilçesinde, 6 bin 500 mahallesinde, özellikle de yüzde 60'ı kadın olan ve günde yaklaşık 2,5 milyon kez mağazalarımızı ziyaret eden müşterimize en avantajlı mobil iletişim olanağı olan Altın Tarifeler'i sunuyoruz.

Altın tarife ile Vodafone’un dijital teknoloji yetkinliğini ve A101’in yaygın mağaza ağını bir araya getiriyoruz. Bu sayede, tüm kadınlar için artık iletişimi ucuz ve daha ulaşılabilir bir hale getiriyoruz. Kadınlarımız kendilerine en uygun ve ekonomik tarifeyi artık en yakın yerden, A101’den alacaklar. Altın tarife sunacağı ürün ve hizmetlerle ev kadınlarının dijital çağın kapısını aralamasına vesile olacak."


-Vodafone Altın Kulüp


Toplantıda Engin Aksoy'un verdiği bilgilere göre, ev kadınlarına özel olarak geliştirilen "Vodafone Altın Kulüp" programı kapsamında ev kadınlarının ihtiyaç ve beklentilerine uygun çeşitli iletişim ve iletişim dışı faydalar sunuluyor.

Buna göre, “Vodafone Altın Kulüp” üyesi kadınlar, özel avantajlara sahip Altın Tarifeler'den faydalanabiliyor. Faturasız abonelere yönelik olarak tasarlanan ve sunulan bu tarifeler, her yöne dakika ve SMS’in yanı sıra avantajlı mobil internet seçenekleri içeriyor.

Altın Tarifeler aynı zamanda ev kadınlarına gün içinde saat 12.00-16.00 arası Vodafone'lu sevdikleriyle ücretsiz konuşma imkanı da sağlarken sosyal medya kullanımı için ücretsiz mobil internet hizmeti de veriliyor.

Yıl boyu mağaza ve markalarda indirim ve avantajların da sunulacağı Altın Tarifeler A101 mağazalarından satın alınabilecek. A101 mağazalarında satışa sunulan tarife fiyatları 18 liradan başlıyor.

Toplantı sonunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Deegan, Vodafone'un Türkiye pazarından çekilip çekilmeyeceği yönündeki soruya, Türkiye'ye 10 yılda yaptıkları 20 milyar liralık yatırımı anımsatarak yanıt verdi.Türkiye pazarına bağlı olduklarını belirten Deegan, "Türkiye çok heyacan verici bir pazar. Çok genç bir nüfusa sahip, büyüme fırsatları vadediyor. Türkiye'yi uzun vadeli pazar olarak görüyoruz. Kendimi her geçen gün daha Türk hissettiğimi söylemeliyim." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :