Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit oldu! 2 askerimiz yaralı

Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit oldu! 2 askerimiz yaralı

Kuzey Irak'ta Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek Operasyonları'nda meydana gelen saldırıda Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 2 askerin yaralandığını açıkladı.

Kuzey Irak'ta Pençe Yıldırım ve Pençe Şimşek Operasyonları'nda meydana gelen saldırıda Veteriner Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe şehit oldu, 2 askerimiz de yaralandı

MSB'den yapılan yazılı açıklamada, "Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.