Vergi rekortmeni Selin Ciğerci'ye 4 milyonluk otomobil hediye etti! Selin Ciğerci ne iş yapıyor?

Vergi rekortmeni Selin Ciğerci'ye 4 milyonluk otomobil hediye etti! Selin Ciğerci ne iş yapıyor?

Selin Ciğerci 37 yaşını eşi Gökhan Çıra'dan gelen 4 milyonluk hediyeyle beraber kutladı. Görenlerin ağzı açık kaldı.

Geçtiğimiz günlerde vergi rekortmenleri listesine adını yazdıran Selin Ciğerci, yaş gününü sevenleriyle beraber kutladı. Futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan da olay bir hediye geldi. 
Futbolcu Gökhan Çıra, 37 yaşına basan sosyal medya fenomeni eşi Selin Ciğerci'ye sürpriz yaptı.

Çıra, Ciğerci'ye dört milyon TL değerinde bir araba hediye etti. Arkadaşlarıyla birlikte küçük bir kutlama yapan Ciğerci, eşinin sürpriziyle sevinçten havalara uçtu.

2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturan Gökhan Çıra, son model bir araba hediye etti. Sürpriz karşısında çok mutlu olan Ciğerci, Çıra'ya sarılıp teşekkür etti.

Selin Ciğerci ile çekilen fotoğrafını da Instagram'da paylaşan Çıra, altına şunları yazdı:

''Şimdi kalbi nefretle dolu insanlar altına yazsınlar Selin aldı Gökhan almış gibi gösterdi diye yazmaya kötülemeye hayatında hiç bir başarısı olmamış kişilerin hayatınıza yaptığı hiç bir yorumu sakın umursamayın''

''Seni çok seviyorum canım karım nice nice senelerimiz olsun inşAllah Allahım bana bakan gözlerini benden hiç bir zaman almasın ilk gün gibi hatta daha çok aşığım sana...'' 

''Bütün başarılarımıza hep el ele ortak olacağız iyi ki geldin hayatıma can parçam seni çok seviyorum canım karım. Şimdi de senle sonra da seninle ölünce de seninle iyiyim.''

Öte yandan özel hayatının yanı sıra iş hayatında da her şey yolunda giden Ciğerci, geçtiğimiz günlerde de verdiği sözü tuttu. 7 milyon 168 bin TL vergi ile iş kadınları sıralamasında ilk 20'ye girdi.

Başarısı dünya çapında duyulmaya başlayan Selin Ciğerci'nin kozmetik markasına da ilgi arttı.  Katarlı bir grup Ciğerci'nin markası için dudak uçuklatan bir teklif yaptı. Katarlı grup, Selin Ciğerci'nin markası için 17 milyon euro teklif etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.