Vergi Haftası

Vergi Haftası

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Defterdarı Mehmet Yazar ve kurum çalışanlarını makamında kabul etti....

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Sivas Defterdarı Mehmet Yazar ve kurum çalışanlarını makamında kabul etti.

Sivas Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Gül, verginin devlet yönetiminde çok önemli bir yerinin olduğunu ve toplanan vergilerin tekrar vatandaşlara hizmet olarak geri döndüğünü aktardı.

Vergi Haftasını kutlayan Gül, "Devletimiz otoriteyi, güvenliği, çalışma ortamını ve huzuru sağlayarak vatandaşlarımızın ticaret yapmasına, para kazanmasına imkan veriyor. İnşallah vatandaşlarımız daha çok para kazanır, daha fazla vergi öder." ifadelerini kullandı.

Yazar ise Vergi Haftasını kentte çeşitli etkinliklerle kutlayacaklarını dile getirerek, "Gelir ve Kurumlar Vergisinde ilk beşe giren mükellefleri iş yerlerinde ziyaret edip teşekkür belgesi vermeyi düşünüyoruz. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında 3 okuldan öğrenciler Defterdarlık ziyaretinde bulunacak, personellerimiz 5 okula giderek vergi bilinci hususunda konferans verecek." açıklamasında bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :