Ve başladı! Konya'da 70 kilometreden hızlı esen rüzgara dikkat!

Ve başladı! Konya'da 70 kilometreden hızlı esen rüzgara dikkat!

Meteoroloji’nin Konya için tahminlerini yerini buldu ve ilk etkiler hissedilmeye başlandı. Konya’nın şehirlerarası yollarında sürücüleri zor anlar bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıya göre, yarın öğle saatlerinden itibaren Denizli ve Konya'nın güneybatı ilçelerinde, Antalya'nın iç kesimleri, Isparta ile Burdur ilinde fırtına beklendiği açıklanmıştı.

Güney ve güneybatı yönlerinden gelecek olan fırtınanın saatte 50 ile 74 kilometre olması bekleniyor. Yer yer kısa süreli olarak kuvvetli fırtına saatte 75 ile 88 kilometre hızı şeklinde esmesi öngörüldüğü açıklanmış ve vatandaşların dikkatli olması istenmişti.

Bu sabah saatlerinde Konya İstanbul Yolu'nu ve diğer bağlantı yollarını kullanan sürücüleri ise bir sürpriz bekliyordu. Hızı zaman zaman 70 kilometreye varan rüzgar nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı.

Yetkililer şoförleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.