'Vatanın bekası için Cumhur İttifakı'

'Vatanın bekası için Cumhur İttifakı'

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan: Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, ülkemizin, devletimizin, vatanımızın bekası için her türlü menfaatten uzak siyasi tavır göstermektedir. Cumhur ittifakının başarısı da bu kararlılıktandır.

Milliyetçi Hareket Partisi Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, “Selçuklu, 51 İlden daha büyük bütün ilçelerimiz arasında da 14. ncü sırada olan Konyamızın da en büyük ilçesidir. İstatistiklerde bu büyümenin her geçen gün arttığı göstermektedir. Bu büyüklük ve artan büyüme oranlarıyla birlikte, MHP Selçuklu İlçe Başkanlığı da büyümekte ve gelişmektedir” dedi.

MHP Selçuklu İlçe Başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın toplantısı gerçekleştiren MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin liderliğinde, ülkemizin, devletimizin, vatanımızın bekası için her türlü menfaatten uzak siyasi tavır göstermektedir. İçinde yer aldığımız Cumhur ittifakının sebebi de başarısının kaynağı da bu kararlılıktandır.

Vatandaşlarımız MHP’nin bu konudaki kararlı politikalarını görmekte ve bu sebeple partimize daha fazla teveccüh göstermektedirler. Ülkümüz, davamız, partimiz, her geçen gün büyümekte ve güçlenmektedir. MHP Selçuklu İlçe Başkanlığımızda ülke genelinde büyümesiyle dikkatleri üzerine çekmektedir.

MHP Selçuklu Teşkilatı olarak düzenlediğimiz 23 Şubat 2020 Pazar günü saat: 18.30’da Selçuklu Kongre Merkezinde “Payitahttan Turan’a, hedef Kızıl Elma” isimli üye katılım ve konser programımıza tüm Konyalı Ülküdaşlarımızı ve hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

mhp-selcuklu.jpg

Etiketler :