Vatandaşlar depreme camide yakalandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen 5.2 ve 4.7 büyüklüğündeki depremler, kentte paniğe neden oldu. Depremin şiddetiyle camide namaz kılan vatandaşların panik anları kameralara yansıdı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde, akşam saatlerinde peş peşe meydana gelen 5.2 ve 4.7 büyüklüğündeki depremler, kent genelinde büyük bir korku ve paniğe neden oldu. Depremler, üç dakika arayla yaşanmasıyla birlikte, vatandaşlar park ve sokaklara akın etti.

Hava sıcaklığının 8 derecelerde seyrettiği kentte, soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, parklarda güvenli bir bekleyişe geçerken, depreme camide namaz kılan bazı vatandaşlar ise anında panik yaşadı.

Bu anlar kameralar tarafından kaydedilirken, depremin etkisiyle camide bulunanların endişeli ve telaşlı anları görüntülendi.

Deprem sonrasında yetkililer, herhangi bir can kaybı veya maddi hasar olup olmadığını değerlendirmek üzere çalışmalara başlarken, vatandaşlar tedirgin bir bekleyiş içerisinde sarsıntının etkilerini atlatmaya çalışıyor.

Deprem bölgesindeki güvenlik önlemleri artırılarak, olası artçı sarsıntılara karşı da dikkatli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.