Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Iğdır'da

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek Iğdır'da

Perinçek:- "Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk Erzurum'a geldi, sizleri örgütledi, buradan heyetler, delegeler gitti ve Erzurum Kongresi'ni yaptı, böyle zorlukların bulunduğu ama yiğitliğin gündemde olduğu döneme giriyoruz"

IĞDIR (AA) - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'nin önünde büyük sorunlar bulunduğunu belirterek, "Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk Erzurum'a geldi, sizleri örgütledi, buradan heyetler, delegeler gitti ve Erzurum Kongresi'ni yaptı, işte böyle zorlukların bulunduğu ama yiğitliğin gündemde olduğu döneme giriyoruz." dedi.

Perinçek, Iğdır'daki Zübeyde Hanım Bulvarı'nda düzenlenen mitingde, partililere hitaben yaptığı konuşmada, güneşin bu kentten doğup, Anadolu üzerinden Ankara'ya, İstanbul'a ve oradan da Avrupa'ya gittiğini söyledi.

Iğdır halkının elleriyle ülkenin üzerine güneş gönderdiğini ifade eden Perinçek, şöyle konuştu:

"Asıl büyük sıcak güneşi Türkiye'ye 4 Haziran'da yollayacaksınız. 4 Haziran günü bütün Türkiye 'Iğdır bize o ışığı yaktı, Iğdır çoban ateşini yaktı' diyecek. Değerli kardeşlerim hiç merak etmeyin, Türkiye'nin önü ferahtır. Biz sizlere güveniyoruz ama siz de kendinize güvenin. Türkiye'nin önünde büyük sorunlar var. Aynı İstiklal Savaşı gibi. Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk Erzurum'a geldi, sizleri örgütledi, buradan heyetler, delegeler gitti ve Erzurum Kongresi'ni yaptı, işte böyle zorlukların bulunduğu ama yiğitliğin gündemde olduğu döneme giriyoruz. Sizlerin sayesinde Türkiye zorlukları yenecek."

Perinçek, Vatan Partisinin halkın verdiği görevi en iyi şekilde yerine getireceğini belirterek, vatandaşlardan Iğdır'da 4 Haziran'da düzenlenecek İl Genel Meclisi seçimleri için destek istedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :