Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan:

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan:

"Denizlispor maçında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz"

ELAZIĞ (AA) - PTT 1. Lig'de yaptığı son 4 maçtan beraberlikle ayrılan Vartaş Elazığspor, Denizlispor maçında galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Teknik direktör Coşkun Demirbakan, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu hafta çok zorlu bir müsabakaya çıkacaklarını söyledi.

Rakiplerinin puan cetvelindeki yerinin kimseyi yanıltmaması gerektiğine dikkat çeken Demirbakan, "Takımların puanları birbirine yakın. 2-3 maç alan takım zirveye çıkabiliyor, kaybeden takım ise aşağıya inebiliyor. Denizlispor en son Kardemir Karabükspor'la karşılaştı. Karabük temsilcisinden de üstün de oynadı. Lige tutunmaya çalışıyorlar. Kendi kendilerini şartlandırmışlar. Sonuna kadar mücadele edecekler" diye konuştu.

Demirbakan, Vartaş Elazığspor olarak her maça 3 puan parolasıyla hazırlandıklarını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Denizlispor maçında sahadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyoruz. Hedefimiz her maçta 3 puan. Kalan maçlarımızdan hiçbirini birbirinden ayırmayacağız. Kendi sahamızda ne yapıyorsak dışarıda da onu yapacağız. Son maça kadar da ligi bırakmayacağız. Son hafta ilk iki takım Süper Lig'e çıkacak. İnşallah onlardan biri de biz oluruz."

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Demirbakan:

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler