Van'daki terör saldırısı

Van'daki terör saldırısı

PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu yaşamını yitiren Latifiye Mahallesi Muhtarı Doğu'nun ailesi, mevlit okuttu - Doğu'nun kardeşi Tevfik Doğu: - "Ağabeyimin kimseyle husumeti yoktu. Yapanlar zaten belli. Taziyemize katılanlardan Allah razı olsun

VAN (AA) - Van'ın Erciş ilçesinde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybeden Latifiye Mahallesi Muhtarı Mehmet Şefik Doğu için mevlit okutuldu.

İçişleri Bakanlığınca Erciş Belediyesi Meclis Üyesi olarak görevlendirilen ve muhtarlığını yaptığı Latifiye Mahallesi'ndeki evinin önünde teröristlerin saldırısı sonucu yaşamını yitiren Doğu'nun ailesi, Hacı Tayyar Zortul Camisi'nde taziyeleri kabul ediyor.

Taziyenin dördüncü gününde Doğu için mevlit programı düzenlendi. Van'ın yanı sıra çevre il ve ilçelerden de taziye için Erciş'e gelen vatandaşların katıldığı programda, Kur'an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Vatandaşlar, aileye başsağlığı diledi.

Doğu'nun kardeşi Tevfik Doğu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ağabeyinin ilçede çok sevilen insanlardan biri olduğunu söyledi.

Ağabeyinin yıllardır mahallede muhtarlık yaptığını anımsatan Doğu, "Allah kabul etmesin. Ağabeyimin kimse ile husumeti yoktu. Yapanlar zaten belli. Taziyemize katılanlardan Allah razı olsun." dedi.

Bu arada, saldırı ile ilgili Erciş Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma sürüyor.

Sadırının ardından gasbettikleri araçla kaçan maskeli PKK'lı 2 teröristin yakalanması için başlatılan çalışma devam ediyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :