Valiler Kararnamesi

Valiler Kararnamesi

Merkez Valiliğine atanan Sivas Valisi Barut, Sivas Belediyesine veda ziyaretinde bulundu

SİVAS (AA) - Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Vali Alim Barut, Sivas Belediyesine veda ziyaretinde bulundu.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Barut, veda ziyaretinde Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, başkan yardımcıları ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

Barut, burada yaptığı konuşmada, her başlangıcın bir sonu olduğunu belirterek, "Sivas'ta görev yaptığım süre içerisinde Başkan Aydın ve belediyeyle kurum olarak çok uyumlu bir çalışma dönemi geçirdik. Sizlerle çalışmaktan çok haz aldım. Çünkü ister bizler gibi atanarak, isterse sizler gibi seçilerek gelen her yöneticinin görevi hizmet etmektir. 27 aylık çalışma dönemimde sizlerden hep yardım ve destek gördüm. Sizlere çok teşekkür ediyor, Allahaısmarladık diyorum." ifadelerini kullandı.

Aydın da Vali Alim Barut ile çalışmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydederek, "Her zaman Sivas'ın daha iyi yerlere gelmesi için desteğinizi bizden esirgemediniz. Biz Sivas olarak sizi her zaman hayır ve minnetle anacağız. Sadece bir vali olarak değil, bir büyüğümüz ve bir ağabeyimiz olarak anacağız. Bunları bize kazandırdığınız için teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte huzurlu ve mutlu bir gelecek diliyorum. Zevk aldığımız ve uyumlu çalıştığımız bir dönemdi. Her zaman önümüzü açtınız, Allah razı olsun." açıklamasında bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler