Vali Toprak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Vali Toprak'tan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Toprak, mesajında, millet olarak 29 Ekim Cumhuriyet...

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Toprak, mesajında, millet olarak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Köklü tarihi, şan ve şerefle dolu aziz milletin kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşayacağını aktaran Toprak, şunları kaydetti:

"Büyük bir medeniyetin mirasçısı olan devletimiz, kurulduğu günden bu yana büyümüş ve dünyanın en dikkate şayan devletleri arasında yerini almıştır. Özellikle son dönemlerde devlet ve milletimizin elbirliği ile çağlar atlayan bir ülke konumuna gelmiş olması, haktan ve doğrudan yana olan herkesin umudunu yükseltmiş; kirli ve karanlık yapıları da yeni fitne arayışlarına yöneltmiştir. Devleti, yine canlarımızı feda etme uğruna ilelebet yaşatacak, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmada emin adımlarla ilerleyecek ve ecdadımızdan aldığımız kutlu emaneti, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha güçlü bir şekilde teslim edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere, bu vatanı korumak uğrunda canlarını feda etmiş tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, aziz milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :