Vali Toprak, Aladağ Kayak Merkezi'ni inceledi

Vali Toprak, Aladağ Kayak Merkezi'ni inceledi

- Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Derbent Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen kışetkinliklerinde, kayak merkezi oluşturulacak alandaincelemelerde...

 Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Derbent Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen kış etkinliklerinde, kayak merkezi oluşturulacak alanda incelemelerde bulundu.

Vali Toprak, kayak merkezinin değerlendirildiğinde istikbal vadettiğini vurgulayarak, kendisinin de kayak sporları ile yakından ilgilendiğini dile getirdi.

Vatandaşların tesise büyük bir coşku ve istekle geldiğini belirten Toprak, "Bizim için önemli olan ailelerin bir arada vakit geçirmesi. Evde ayrı odalarda bilgisayarın başında oturan çocuklar ve anne babalar, Aladağ’da akşama kadar birbirinin kızağını çekiyor, beraber kayıyor ve karın tadını çıkarıyor. Bu da şunu gösteriyor ki, Konya’da böyle bir kayak tesisine ihtiyaç var." diye konuştu.

Toprak, kamu kaynaklarının tasarruf ilkeleri içerisinde harcandığı bu dönemde kayak tesislerine ciddi paraların harcanmasının çok mantıklı olmadığına işaret ederek, "Bizim kendimize göre bazı düşüncelerimiz var. Benim burada vali olarak ilk amacım, önümüzdeki sezon için inşallah kayakla bir pistin üzerinde mekanik tesisleri kurup, kayak yapma imkanını sağlamak." dedi.

 

 

Vali Toprak, Aladağ Kayak Merkezi'ni inceledi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :