Vali Şentürk'ten okul ziyareti

Vali Şentürk'ten okul ziyareti

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Fatımatüz Zehra İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Fatımatüz Zehra İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ikinci dönemi ile hizmet vermeye başlayan Fatımatüz Zehra İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Vali Şentürk, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Şevket Karadeniz ve Okul Müdürü Fatih İlhan’dan bilgi aldı.

Ziyarette konuşan Şentürk, Kırşehir’de eğitim kalitesini artırmak için önemli çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.

Eğitim hayatına yeni başlayan 24 derslikli Fatımatüz Zehra İmam Hatip Ortaokulu’nun hayırlı olmasını dileyen Şentürk, şunları kaydetti:

"Öğrencilerimiz toprağa ekilen mücevherlerdir. Onları en iyi şekilde yetiştirerek geleceğe hazırlamak gayretindeyiz. Gelecekte ülkemizi yönetecek olan öğrencilerimizin bilgili, imanlı, inançlı, saygılı, kültürlü bireyler olacağından şüphem yoktur. Değerli öğrencilerimiz, arkadaşlarınızla iyi geçinin, anne ve babalarınıza, öğretmenlerinize ve büyüklerinize karşı saygıda kusur etmeyin, derslerinize iyi çalışın ki büyük başarılar elde edebilesiniz. Şehit Astsubay Ömer Halisdemir İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, işletmecisi ve kapısı olmayan kantinde alış-verişlerini kendileri yapıyorlar. Kumbaraya da para atıyor ve yardıma muhtaç öğrencilere veriyorlar. Öyle bir kantin bu okulda da olacak. İnanıyorum ki, sizler de o kardeşleriniz gibi harama tenezzül etmeyeceksiniz."

Vali Şentürk, konuşmasının ardından okulda incelemelerde bulunarak öğrencilerle sohbet etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler