Vali Şentürk, engelli çocukları sevindirdi

Vali Şentürk, engelli çocukları sevindirdi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılan engelli çocuklarla bir araya geldi.Valilikten yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi Necati Şentürk, Gençlik Merkezi'nde düzenlenen kurslara katılan engelli çocuklarla bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi'nde engellilerle iftar yemeğine katılan Vali Şentürk, çocuklarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Vali Şentür'ün eşi Sevim Şentürk'ün ve engellilerin ailelerin de katıldığı programda konuşan Şentürk, kalplerinde hiçbir kötülük barındırmayan engellilerin yüzlerinin güldüğünü görmenin kendilerini de mutlu ettiğini belirtti.

Engellilere hayatı daha çok sevdirmek adına onlara her zaman sevgi ve şefkatle yaklaşmanın önemine değinen Şentürk, şöyle konuştu:

"Onlar özel insanlardır. Onların yeri bizlerde her zaman farklıdır. Engelli evlatlarını büyük bir sabırla, fedakarlıkla büyüten anne ve babalarına teşekkür ediyorum. Unutulmamalıdır ki her insan engelli olabilir. Bundan dolayı engelli evlatlarımıza olan bakış açımız daima olumlu olmalıdır. Böylesine özel bir iftar akşamında, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklere katılan çocuklarımız ve aileleri ile buluştuk. Bu özel çocuklarla bir arada bulunmaktan dolayı mutluyuz."

Programa, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emre Aslan, engelliler ve aileleri katıldı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler