Vali Özkan Ilgın'da kamu yatırımlarını inceledi

Vali Özkan Ilgın'da kamu yatırımlarını inceledi

Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ilgın ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Özkan, Kaymakamı Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı

Vali Vahdettin Özkan,  Ilgın Kaymakamı Aytekin Yılmaz’ı ziyaret ederek, ilçe faaliyetleri ve devam eden kamu yatırımları hakkında bilgiler aldı.

Ilgın Kaymakamlığı toplantı salonunda Vali Vahdettin Özkan başkanlığında; İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, kurum amirleri, yatırım kurumları yetkililerinin katılımıyla İlçe ile ilgili değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Resim

Toplantıda; İlçemizin ekonomik durumu ve potansiyeli, İlçemizin pandemi durumu, kırsal kalkınma projeleri, sanayi altyapısının iyileştirilmesi, tarımsal verimlilik, doğal değerlerin/yapının korunması konuları ile devam eden kamu ve özel sektör yatırımları değerlendirilerek istihdamın artırılması için yapılması gereken çalışmalar görüşüldü.

Resim

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş’ı ziyaret eden Vali Özkan, ilçeye yapılan mahalli müşterek ihtiyaçlar ve hizmetler ile koordinasyonu gerektiren konular hakkında bilgi alarak birlikte yapılması gereken çalışmaları değerlendirdi.

Resim

Vali Özkan Ilgın Belediyesi ziyaretinin ardından restore edilerek 2010 yılında hizmete açılan Lala Mustafa Paşa Külliyesi ile restore edilerek geçtiğimiz Ekim aynında hizmete açılan ve halk arasında Çukur Camii olarak bilinen Ilgın Pir Hüseyin Bey Camii’nde incelemelerde bulunarak, eserlerin tarihi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.