Vali Kamçı'dan Kızılay'a ziyaret

Vali Kamçı'dan Kızılay'a ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kurum ziyaretleri kapsamında Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığını, Kızılay Hastanesini ve Kızılay...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kurum ziyaretleri kapsamında Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanlığını, Kızılay Hastanesini ve Kızılay Kan Bağış Merkezini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Kızılay Kayseri Şube Başkanlığına gelişinde Vali Kamçı'yı, Türk Kızılayı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve başkan yardımcıları karşıladı.

Kızılay'ın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi alan Kamçı, "Türk Kızılayı çok köklü bir kurum. Geçmişten beri tüm dünyada önemli hizmetlere imza atıyor. Dünyadaki yoksulların ve mazlumların her zaman yanında olmaya çalışıyor." dedi.

Kamçı, Kızılay Kayseri Şubesi'ni ziyaretinin ardından Kızılay Hastanesine geçerek hastane yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı ve hastaneyi gezerek servislerde yatan hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastane ziyaretinin ardından Kızılay Kan Merkezine geçen Kamçı'yı, Kızılay İç Anadolu Bölge Müdürü Adem Tatar ve yetkililer karşıladı.

Kayseri'nin bölge müdürlüğü olarak 6 ile daha hizmet verdiğinin altını çizen Kamçı, bu anlamada kan ihtiyacının fazlasıyla karşılanması dolayısıyla çalışanları tebrik etti.

Merkezde kan veren vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Vali Kamçı, Kayseri’nin kan verme konusunda duyarlı davrandığını ifade etti.

Tatar da bölge olarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, Türk Kızılayı'na desteklerini esirgemeyen Vali Kamçı'ya teşekkür etti.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :