Vali Kamçı, Kızılay yöneticilerini kabul etti

Vali Kamçı, Kızılay yöneticilerini kabul etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve beraberindeki yöneticileri...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Kızılay Haftası dolayısıyla Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ve beraberindeki yöneticileri kabul etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Kızılay’ın 148. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, Kızılay’ın Türkiye için çok önemli bir yeri bulunduğunu ifade etti.

Kızılay’ın çadırı, battaniyesi ve sıcak yemeği ile değil, Türkiye’nin ve dünyanın her yerine yardımlar götüren önemli bir kuruluş olduğunu vurgulayan Kamçı, şunları kaydetti:

"Komşu ülkelerde olan hadiselerde, genel müdürlüğünüz yapılan çalışmalarla önemli hizmetler verdi, vermeye de devam ediyor. Bu yapılan yardımlar genelde maddiyata bağlı yardımlar. Kayserimiz de o anlamda hayırsever bir il. Kızılay açısından bu anlamda Kayseri’de çalışmak daha kolay ve zevkli. Çünkü sivil toplum örgütleri gönüllülük esasına göre çalışan kurumlar. Ama çalıştığınızda haz alabilmeniz de gerekiyor. Haz alabilmeniz içinde maddiyata, desteğe ihtiyacınız var. Kayseri’de de bu anlamda sıkıntı çekmiyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum."

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç ise, Kayseri Kızılayı’nın Türkiye genelinde en üst seviyede çalışan kurumlardan birisi olduğunu aktardı.

Uzundaç, "Bu çalışmaları yaparken de Sayın Valimizin önemli desteklerini görüyoruz. Katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler