Vali Gül'ün ziyaretleri

Vali Gül'ün ziyaretleri

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Gül, ilk olarak Adliye Sarayı'nda, adli yıl...

SİVAS (AA) - Vali Davut Gül, kentte çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre Gül, ilk olarak Adliye Sarayı'nda, adli yıl açılış programına katıldı.

Burada Cumhuriyet Başsavcısı Murat İrcal tarafından karşılanan Gül, hakim, savcı ve avukatları tebrik ederek yeni adli yılın hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan'ı ziyaret eden Gül, Aydoğan'a yeni görevinde başarı dileyerek bir süre sohbet etti.

Gül, ardından 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanlığına atanan Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'ı da ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Tuğgeneral Erbakan ile bir süre sohbet den Gül, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Son olarak 30. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Bizim Sivas Gazetesi'ni de ziyaret eden Gül, İmtiyaz Sahibi Muhsin Kaya, gazetenin yazarlarından Berat Demirci ve Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Kozu ile bir süre görüştü.

Gül, yerel bir gazetenin 30 yıl boyunca yayın hayatına devam edebilmesinin zor olduğunu belirterek, bunu başarmasından dolayı gazeteyi ve çalışanlarını tebrik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler