Vali Gül, Açık Kapı Projesi'ni tanıttı

Vali Gül, Açık Kapı Projesi'ni tanıttı

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından aralarında Sivas'ın da yer aldığı 15 pilot...

SİVAS (AA) - Sivas Valisi Davut Gül, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından aralarında Sivas'ın da yer aldığı 15 pilot ilde uygulamaya konulan Açık Kapı Projesi'ni tanıttı.

Gül, Açık Kapı Projesi Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, proje ile vatandaşın devlete taleplerini daha kolay iletmesinin sağlanacağını ve tüm işlemlerin kayıt altına alınacağını ifade etti.

Bakanlıktan sisteme girildiğinde Sivas'ta kaç müracaat olduğu ve bu müracaatın sonucunda ne yapıldığının görüleceğini aktaran Gül, şunları kaydetti:

"Vatandaş odaklı hizmetler anlamında biz haftanın iki günü, salı ve perşembe günleri bire bir görüşüyoruz. Yaklaşık bir yıl için de 6 bin kişiyle birebir görüştük. Burada il valisine gelmeden hallolabilecek meseleleri müracaat edecekler, Arkadaşlarımız onlara mihmandarlık yapacak, yol gösterecek. Burada önemli bir konu şu, kuruma gitmeden buraya gelinmeyecek. Kuruma gidilecek, yapılacak iş ve işlemler gerçekleşecek. Eğer orada bir çözüm bulamadıysa ve vatandaşımız tatmin olmadıysa buraya gelecek. İnşallah Allah mahcup etmez. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Vali Gül, Açık Kapı Projesi'ni tanıttı

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :