Vali Çakacak'tan İnönü ilçesine ziyaret

Vali Çakacak'tan İnönü ilçesine ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İnönü ilçesinde incelemelerde bulurdu.Vali Çakacak, İnönü Kaymakamı Mustafa Taş'ı makamında...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, İnönü ilçesinde incelemelerde bulurdu.

Vali Çakacak, İnönü Kaymakamı Mustafa Taş'ı makamında ziyaret ederek, ilçenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Kaymakamlık toplantı salonunda ilçe kurum müdürleriyle bir araya gelen Çakacak'a ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Daha sonra ilçedeki vatandaşlarla sohbet eden Çakacak, İlçe Emniyet Amirliğini ve Türk Hava Kurumu (THK) İnönü Eğitim Merkezi'ni ziyaret etti.

Merkezde, Eğitim Merkezi Müdürü Seyit Yaylacı tarafından karşılanan Çakacak, daha sonra planör ve yamaç paraşütü eğitim uçuşu yapan öğrencileri izledi.

Çakacak, burada yaptığı konuşmada, İnönü Türk Hava Kurumu Eğitim Merkezi'nin önemli bir hizmeti yerine getirdiğini belirterek, uçmanın zevkli ve heyecanlı olduğunu bildirdi.

Havacılık alanında Eskişehir'in marka bir şehir olduğunu kaydeden Çakacak, Yaylacı'ya verdiği bilgiler için teşekkür etti.

Ziyaretlerde İnönü Kaymakamı Mustafa Taş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uysal Ağaoğlu ve İl Emniyet Müdür Engin Dinç de hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :