Vali Çakacak'tan Beylikova ilçesine ziyaret

Vali Çakacak'tan Beylikova ilçesine ziyaret

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Beylikova ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, ilk olarak Beylikova Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Çakacak, Kaymakam Ahmet Kavanoz’dan ilçe hakkında bilgi aldı.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Belediye Başkanı Özkan Alp’ı makamında ziyaret eden Çakacak, belediyenin ilçede yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirildi.

İlçenin doğalgaz rüyasının gerçekleştirildiğini bildiren Başkan Alp, altyapısı biten mahallelerin üst yapılarının da tamamlandığını söyledi.

Belediye ziyaretinden sonra vatandaşlarla buluşma muhtarlar toplantısına katılan Çakacak, vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmek, onların yaşamlarını kolaylaştıracak hizmetleri sunmak adına, kurumların uyum içerisinde çalışmasına önem verdiklerini söyledi.

Vali Çakacak, muhtarların önemli bir görevi yerine getirdiğini ifade ederek, "Muhtarlarımız, mahallelerimizde yaşayan vatandaşlar ile aramızda köprü vazifesi görmektedir." dedi.

İlçe ziyaretinde Vali Yardımcısı İsmail Soykan, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Uysal Ağaoğlu, İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Kültür ve Turizm İl Müdürü Şennur Azade ve ilgililer, Vali Özdemir Çakacak'a eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :