Vakıflardan Bosna Hersek'e ramazan yardımı

Vakıflardan Bosna Hersek'e ramazan yardımı

Vakıflar Genel Müdürlüğünce Bosna Hersek'teki ihtiyaç sahipleri için gönderilen 5 binden fazla ramazan kolisi, Bosna Hersek Vakıflar Müdürlüğünün koordinasyonunda dağıtılıyor

SARAYBOSNA (AA) - Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Bosna Hersek'teki ihtiyaç sahipleri için gönderilen 5 binin üzerinde ramazan kolisi, Bosna Hersek Vakıflar Müdürlüğünün koordinasyonunda müftülükler ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla dağıtılmaya başladı.

Bosna Hersek Vakıflar Müdürü Senaid Zajimovic, bu yıl üçüncü kez hayata geçirilen proje kapsamında, ihtiyaç sahiplerini memnun edecek kuru gıda kolilerinin dağıtımının devam ettiğini belirterek Türkiye'deki Vakıflar Genel Müdürlüğü ile birçok ortak projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Türkiye'den kamyonlarla gönderilen paketlerin, partner bir sivil toplum kuruluşuna ait depoda saklandığını ifade eden Zajimovic, paketlerin buradan önce müftülüklere ve sivil toplum kuruluşlarına, onlar aracılığıyla da oruç tutan ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını kaydetti.

Paketlerin içeriğinin son derece zengin ve kaliteli olduğuna dikkati çeken Zajimovic, "Önümüzdeki yıl paket sayısını artırmak istiyoruz." diye konuştu.

Ramazan paketleri sayesinde sadece ailelere mutluluk değil, aynı zamanda Bosna halkına dostluk mesajları da gönderildiğini söyleyen Zajimovic, "Bu yardımlar aracılığıyla dayanışma ve sevgi mesajları veriliyor. Dünya üzerinde bizi düşünen birinin olmasını bilmek, bizleri mutlu ediyor." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :