VakıfBank'tan "Anında Kredi"

VakıfBank'tan "Anında Kredi"

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, maaş müşterilerinin internet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla taksitli ihtiyaç kredisi kullanmasına...

İSTANBUL (AA) - VakıfBank, maaş müşterilerinin internet bankacılığı ya da mobil bankacılık uygulaması aracılığıyla taksitli ihtiyaç kredisi kullanmasına imkan sağlayan "Anında Kredi" kampanyasını hizmete sundu.

Banka açıklamasına göre, VakıfBank, farklı segmentlerdeki müşterilerinin ihtiyaçlarına özel bankacılık ürünleri ve çözümleri sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda acil nakit ihtiyacı olan bireysel müşterilerin hızlı bir şekilde kredi kullanmasına imkan veren VakıfBank, Anında Kredi kampanyası başlattı.

Maaşını VakıfBank'tan alan ve aynı zamanda internet bankacılığı ya da mobil bankacılık müşterisi olanlar, online başvuru ile 36 aya kadar vadeyle Anında Kredi'ye başvurup kredilerini anında kullanabiliyor.

Müşteriler, Anında Kredi için diledikleri gün ve saatte başvuru yapabiliyor.

Özel sektörde çalışanların internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden kredi kullanabilmeleri için maaş ödemelerinin en az son altı aydır VakıfBank aracılığı ile yapılması gerekirken, kamu çalışanları ve emekli müşteriler bu koşul aranmaksızın kredi kullanabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :