Vakıf Emeklilik'te Genel Müdürlük görevine Özgür Obalı atandı

Vakıf Emeklilik'te Genel Müdürlük görevine Özgür Obalı atandı

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Obalı, şirketin genel müdürlüğüne atandı.Şirket açıklamasına göre, Vakıf Emeklilik'te...

İSTANBUL (AA) - Vakıf Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Özgür Obalı, şirketin genel müdürlüğüne atandı.

Şirket açıklamasına göre, Vakıf Emeklilik'te Mehmet Bostan'dan boşalan Genel Müdürlük koltuğuna Genel Müdür Yardımcısı Özgür Obalı oturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Obalı, bu göreve layık görülmekten dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti. Obalı, "Çalışma arkadaşlarımla birlikte, bize emanet edilen bu bayrağı daha da ileriye taşıyacağımıza yürekten inanıyorum" ifadesini kullandı.

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu olan Obalı, yüksek lisansını University of Birmingham'da Uluslararası Bankacılık ve Finans üzerine tamamladı. Obalı, İş Bankası ve Türkiye Finans AŞ gibi kurumlarda müfettişlikten teftiş kurulu başkanlığına çeşitli görevlerde bulundu.

25 Ocak 2012'den bu yana Vakıf Emeklilik bünyesinde İnsan Kaynakları, Destek Hizmetleri, Satış Sonrası Hizmetler, Pazarlama, Operasyon ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Obalı, Mart 2016'dan beri Genel Müdür Vekilliği görevini yürüttü.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :