Vakaların arttığı kentte Hıfzısıhha Kurulu yeni karar aldı!

Vakaların arttığı kentte Hıfzısıhha Kurulu yeni karar aldı!

Denizli'nin Acıpayam ilçesi Hıfzısıhha Kurulu kararı ile yiyecek ve içecek satışı yapılan noktalarda tek kullanımlık malzemeler zorunlu hale geldi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararı ile 30 Ekim 2020 tarihinden itibaren yiyecek ve içecek satışı yapılan noktalarda tek kullanımlık bardak, kaşık, çatal gibi malzemeler zorunlu hale geldi.

Denizli'nin Acıpayam İlçesi Hıfzısıhha Kurulu kararı gereği 30 Ekim 2020 tarihinden itibaren yiyecek, içecek satışının bulunduğu yerlerde tek kullanımlık malzemelerin zorunlu hale getirildiği öğrenildi. İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karara göre; "Yiyecek, içecek hizmeti veren işletmeler ve işyerlerinde 30 Ekim tarihinden itibaren korona virüs tedbirleri gereği tek kullanımlık malzeme (bardak, tabak, kaşık vb.) kullanılması zorunlu hale getirilmiştir" açıklaması yayımlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.