Uzman erbaş Göktürk Demir kanlar içinde ölü bulundu

Uzman erbaş Göktürk Demir kanlar içinde ölü bulundu

Bitlis Tatvan Komando Birliğinde görev yapan Uzman Çavuş Göktürk Demir, arkadaşlarını ziyaret için gittiği Burdur'da kaldığı otel odasında kanlar içerisinde ölü bulundu.

Burdur’da uzman erbaş Göktürk Demir, kaldığı otel odasında ölü bulundu.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Merkez Burç Mahallesi’nde bulunan bir oteldeki görevli, otelde kalan uzman erbaş Göktürk Demir’in (22) sabah kahvaltısına inmediğini fark etti. Telefona da cevap vermeyen Bitlis Tatvan’da görevli Demir’in odasına girildiğinde genci yatağında kanlar içinde gören görevliler 112 ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen 112 ekipleri Demir’in bileklerini keserek intihar ettiğini tespit edince polis ekiplerine haber verildi. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri otelde inceleme yaparken, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Güder de olay yerine gelerek bilgi aldı.

Bitlis Tatvan Komando Birliğinde görev yapan Uzman Çavuş Göktürk Demir'in, 2019 yılında mezun olduğu Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu Yönetim Organizasyon Bölümünden arkadaşlarını görmek için bir hafta önce Burdur’a geldiği öğrenildi.

Demir’in cenazesi savcının incelemesinin ardından Burdur Devlet Hastanesi Morguna konuldu.

oo.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.