Uyuşturucu her suçun içinde! Konya’da biri nitelikli yağmadan 3 zehir taciri tutuklandı

Uyuşturucu her suçun içinde! Konya’da biri nitelikli yağmadan 3 zehir taciri tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda biri nitelikli yağma suçundan cezası bulunduğu tespit edilen 3 uyuşturucu satıcısı tutuklandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda biri nitelikli yağma suçundan 14 yıl 63 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen 3 uyuşturucu satıcısı tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Konya Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğinin ortak çalışması sonucunda, uyuşturucu sattıkları iddia edilen M.C.S., M.K. ve E.Y. ile bu şahıslardan uyuşturucu madde satın aldıkları belirlenen S.A., B.V., H.G., B.B., M.G. ve İ.Ş. gözaltına alındı. Şüphelilerin yapılan ev aramasında, M.K.'nin evinde 5 gram eroin ile 134 uyuşturucu hap ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi satın alan S.A., B.V., H.G., B.B., M.G. ve İ.Ş. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Şahıslardan, ifadesi sırasında hakkında nitelikli yağma suçundan 14 yıl 63 ay hapis cezası bulunduğu tespit edilen İ.Ş. işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Uyuşturucu sattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheli ise işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Şüpheliler M.C.S., M.K. ve E.Y. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu her suçun içinde! Konya’da biri nitelikli yağmadan 3 zehir taciri tutuklandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.