Uysal'dan bayram ziyaretleri

Uysal'dan bayram ziyaretleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Ramazan Bayramı dolayısıyla Zabıta Daire Başkanlığı, İETT Genel Müdürlüğü, İSKİ Genel Müdürlüğü ve İtfaiye Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Zabıta Daire Başkanlığı, İETT Genel Müdürlüğü, İtfaiye Daire Başkanlığı ve İSKİ Genel Müdürlüğü personeliyle bayramlaştı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla ilk önce Edirnekapı'daki Zabıta Daire Başkanlığı'nı ziyaret eden Uysal, burada bir araya geldiği zabıta personelinin bayramını tebrik etti.

Ardından, İETT Genel Müdürlüğü'ne geçen Uysal, İETT çalışanlarının bayramlarını kutladı.

Uysal, daha sonra, Fatih'te İtfaiye Daire Başkanlığı'nı ziyaret ederek itfaiye personeliyle bayramlaştı.

Son olarak, Yenikapı'daki İSKİ Genel Müdürlüğü'ne giden Uysal, personelin bayramını tebrik etti.

- "Güçlü Türkiye olmamız gerekiyor"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, yaptığı açıklamada, her mesleğin zor bir yönünün olduğunu belirterek, çalışanların mesleklerini severek yaptıklarında tüm zorlukları aşacaklarını ifade etti.

Türkiye olarak bayramları bayram tadında geçirebilmek adına herkese belirli görevler düştüğünü vurgulayan Uysal, şöyle devam etti:

"Dua edelim ki bütün Müslümanlar bayramı bayram tadıyla yapabilecekleri günlere bir an önce kavuşsun. Dünyadaki Müslümanların da bayramlarını bayram tadıyla geçirebilmeleri için ülke olarak bizlere görev düşüyor. Ülke olarak görevimizi yapabilmemiz içinse güçlü Türkiye olmamız gerekiyor. Güçlü Türkiye olabilmemiz için işimizi sağlam yapmamız, istikrarlı olmamız gerekiyor. Ülke olarak güçlüysek, istikrarlıysak, dünyadaki bayramların bayram gibi geçmesine, mazlumların bayramlarını bayram gibi yapmasına katkımız olabilir. 24 Haziran'da inşallah tekrar güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü Meclis, güçlü Türkiye, mazlumlara umut olan bir Türkiye ancak bu şekilde olabilir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :