Usta ve Kavuş'tan şehit ailelerine ziyaret

Usta ve Kavuş'tan şehit ailelerine ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta: “Birinci vazifemiz şehitlerimizin emanetlerini korumak.”

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş il ve ilçe teşkilat mensuplarıyla; gazi ve şehit ailelerine ziyaret gerçekleştirdi. Şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Leyla Şahin Usta, birinci vazifelerinin şehitlerin emanetlerini korumak olduğunu söyledi. Mustafa Kavuş ise, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

usta-ve-kavustan-sehit-ailelerine--(2).jpeg

Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, 31 Mart Yerel Yönetimler Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş ve teşkilat mensupları; Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Konya Şubesi, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Konya Şubesi ve Konya Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret gerçekleştirerek şehit yakınları ve gazilerle bir araya geldi. Gazi ve şehit yakınlarının her zaman yanında olduklarını belirten Leyla Şahin Usta, içerden ve dışardan hiçbir haine fırsat vermemek için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

usta-ve-kavustan-sehit-ailelerine--(6).jpeg

USTA: VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Hiçbir annenin ve babanın ağlamasını ve üzülmesini istemediklerini belirten Usta, “Dışardan ve içerden hiçbir haine fırsat vermemek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Gönül ister ki, hiçbir vatan evladı şehit olmasın. Vatan ve bayrak gibi şehitlerimiz de bizler için çok kıymetli. Şehit yakını ve gazi olmak Allah’ın lütfu aslında. Şehitlerimiz bu topraklar için canını vermeseydi bugün burada rahat oturamazdık. Onların emanetini de korumak birinci vazifemiz. Onun için bizde ne gerekirse yapacağız” dedi.

usta-ve-kavustan-sehit-ailelerine--(8).jpeg

KAVUŞ: ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİNE GÖNÜLLERİMİZ SONUNA KADAR AÇIK

“Kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, şehit ve gazilerimizin sayesindedir” diyen Mustafa Kavuş şunları söyledi: “Bugün üzerinde yaşadığımız toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Allah hepsinden razı olsun. Şehit ve gazilerimizin emanetlerini Allah’ın bizlere emaneti olarak görüp, ona göre gereğini yapmak bizlerin boynunun borcudur. Şehit ve gazi ailelerine kapılarımız ve gönüllerimiz her zaman açıktır.”

Dernek ziyaretlerinin ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta ve Cumhur İttifakı AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, Başaralı Caddesinde esnafları da ziyaret etti.

usta-ve-kavustan-sehit-ailelerine--(9).jpeg

Etiketler :