Üst geçide 50 metre vardı! Karşıya geçmek isterken feci şekilde can verdi

Üst geçide 50 metre vardı! Karşıya geçmek isterken feci şekilde can verdi

E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde üst geçidin 50 metre ilerisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya otomobil çarptı. Yaya olay yerinde feci şekilde can verdi, araçsa kullanılamaz hale geldi

İstanbul'da E-5 Karayolu’nda seyir halindeki bir araç, karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı. Olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, kazaya karışan yaya olay yerinde hayatını kaybetti.   

c.jpg

Edinilen bilgiye göre olay, akşam 21.00 saatlerinde E-5 Karayolu Bahçelievler mevkiinde meydana geldi. 34  DVK 689 plakalı otomobil seyir halinde giderken, üst geçidin 50 metre ilerisinde karşıdan karşıya geçmek isteyen yayaya çarptı.

cc.jpg

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Kazaya karışan yaya olay yerinde can verirken araç ise kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili ekipler geniş çaplı inceleme başlattı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.