USMED 3. Olağan Genel Kurulu

USMED 3. Olağan Genel Kurulu

Said Ercan, yeniden başkanlığa seçildi

İSTANBUL (AA) - Uluslararası Sosyal Medya Derneği'nin (USMED) 3. Olağan Genel Kurulu'nda Said Ercan yeniden başkanlığa seçildi.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 2012'de kurulan ve Türkiye çapında birçok akademik projeye imza atan, sosyal medya alanında dünyanın "ilk" sivil toplum kuruluşu olma özelliği taşıyan USMED'in genel kurulu Üsküdar'da gerçekleştirildi.

Tek listeyle girilen 150 üyenin katıldığı genel kurulda, Ercan oy birliğiyle yeniden yönetim kurulu başkanı seçildi. Asil üyeliklerde Yrd. Doç Dr. Ali Murat Kırık, Lokman Ökten, Elif Hamamcı, Cemil Kurdoğlu ile Muhammet Ali Demir yer aldı.

Ercan, genel kurulda yaptığı konuşmada, sosyal medya kazanımlarının her gün arttığını ve bu olgunun artık hayatın tam merkezinde yer aldığını belirtti.

Tüm dünyada sosyal medyanın avantajlarının yanı sıra dezavantajları noktasında aktif çalışmalar yapmak istediklerini vurgulayan Ercan, şunları kaydetti:

"USMED'in uluslararası yapılanmasını yeni dönemde hızlandıracağız. Özellikle eğitim ve dijital diplomasi konusunda aktif çalışmalarımız olacak. Sosyal medya uzmanlığı mesleğini daha ileriye taşımak, dayanışmayı, gelişmeyi artırmak için daha aktif çalışmalar yürüteceğiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :