Üsküdar'daki cinayet

Üsküdar'daki cinayet

Cinayete ilişkin, Anadolu Adalet Sarayı Medya İletişim Bürosu tarafından bilgilendirme yapıldı- İki oğlunu öldürdüğü, bir oğlunu da yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Arslan G. hakkında eşinin şikayeti üzerine 1 Ağustos'ta uzaklaştırma kararı verildiğ

İSTANBUL (AA) - Üsküdar'da 2 oğlunu öldürdüğü, bir oğlunu da yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan Arslan G. hakkında eşinin "nitelikli cinsel saldırı" ve "kasten yaralama" suçlarından şikayette bulunması üzerine, şüpheli hakkında 1 Ağustos'ta uzaklaştırma kararı verildiği belirtildi.

İstanbul Anadolu Adalet Sarayı Medya İletişim Bürosu tarafından yapılan bilgilendirmede, Üsküdar Yavuztürk Mahallesi'nde evlerinde cinnet getirerek iki çocuğunu öldüren, bir çocuğunu yaralayan Arslan G'nin kısa sürede emniyet görevlileri tarafından gözaltına alındığı kaydedildi.

Şüpheli Arslan G.'nin resmi nikahlı eşi olan S.G. tarafından 1 Ağustos'ta "nitelikli cinsel saldırı" ve "kasten yaralama" suçlarından Üsküdar Asayiş Şube Müdürlüğü'ne şikayette bulunulduğu aktarılan açıklamada, nöbetçi savcı tarafından 6284 sayılı "ailenin korunması ve kadına karşı şiddetin önlenmesine dair kanun" kapsamında gerekli tedbirler alınarak şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

Şüpheli Arslan G. hakkında uzaklaştırma kararı verildiği, ancak şüphelinin eşi S.G'nin 4 Ağustos'ta şikayetinden kendi arzusu ile vazgeçtiği bildirildi.

S.G'nin 1 Ağustos'ta emniyete verdiği ifadede, Arslan G'nin 23 yıllık eşi olduğunu, kendisiyle zorla cinsel ilişkiye girmek istediğini, yüzüne vurduğunu, olayların büyümemesi için sesini çıkarmadığını, eşinin uyuması üzerine şikayete geldiğini söylediği kaydedildi.

Şüpheli Arslan G'nin de şikayet üzerine emniyette alınan ifadesinde, eşiyle arasında ufak tefek sorunların olduğunu, eşinin borçlardan dolayı moralinin bozuk olduğunu, eşine vurmadığını ve sinirlenmediğini söylediği belirtildi.

Üsküdar'daki cinayet

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :