USESAM Başkanı Erdoğmuş: Bir giydirilen maskeye bir de İmamoğlu'na bakın!

USESAM Başkanı Erdoğmuş: Bir giydirilen maskeye bir de İmamoğlu'na bakın!

USESAM Başkanı Müseyip Erdoğmuş, kamuoyunda farklı bir Ekrem İmamoğlu algısı yaratılmaya çalışıldığını, sosyal medya kalemşorlarının servis ettiği ve sunduğu Ekrem İmamoğlu ile gerçek Ekrem İmamoğlu arasında ciddi bir uçurum olduğunu iddia etti

USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Başkan Erdoğmuş, kamuoyunda ve millet nezdinde farklı bir Ekrem İmamoğlu algısı yaratılmaya çalışıldığını, sosyal medya kalemşorlarının servis ettiği ve sunduğu Ekrem İmamoğlu ile gerçek Ekrem İmamoğlu arasında ciddi bir uçurum olduğunu söyledi.
Ekrem İmamoğlu ile ilgili ‘Bin bir Maskeli Ekrem İmamoğlu’ ifadelerini kullanan USESAM Araştırma Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Müseyip Erdoğmuş, ifadelerinin dayanağını da şöyle anlattı:


usesam1.jpeg

“İMAMOĞLU’NUN İNSAN SEVGİSİ NEREDE?”
“Bir, sosyal medya kalemşorları kamuoyuna, insan sevgisiyle dolu bir Ekrem İmamoğlu sundu ve Ekrem İmamoğlu’ndan da bu rolü çok iyi oynamasını istediler. Allah var, o da bu rolünü çok iyi oynadı ama ne yapsanız da insan fıtratı kendini gizleyemiyor. Başkanlığının daha ilk aylarında İstanbul’daki sel felaketinde hayatını kaybeden İstanbullu vatandaşlar varken, İstanbul’daki sel felaketi için ‘ben tatilimi bölüp bu konuyla ilgilenemem’ dedi.

“BİR GİYDİRİLEN MASKEYE BİR DE İMAMOĞLU’NA BAKIN!”
İşte, kalemşorların anlattığı gibi insan sevgisi nerede? Ekrem İmamoğlu’nun gerçeği nerede?”
“İki, sosyal medya kalemşorları ve İmamoğlu’nun danışmanları israf, haksızlık, belediye parasını hakkıyla kullanma noktasında Ekrem İmamoğlu’na bir maske giydirdiler ama bu Maskeyi Fox TV’de, Fatih Portakal pandemi döneminde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu bir programda düşürdü. Yardım kolisinin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin açıkladığı fiyatın neredeyse yarısı kadar, hatta daha altında olduğunu Fatih Portakal açıkladı. Giydirilen maskeye bakın bir de İmamoğlu’na bakın!”
Verdiği örneklerin sayısının çoğaltılabileceğini anlatan Müseyip Erdoğmuş, “Çünkü Ekrem İmamoğlu’nda maske çok.” diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.