Üreten kadınlar Sevgililer Gününde kazanacak

Üreten kadınlar Sevgililer Gününde kazanacak

Mamak Belediyesi Aile Merkezlerindeki kadın kursiyerlerin hazırladığı hediyelik eşyalar, 14 Şubat Sevgililer Günü için satışa çıkacak

ANKARA (AA) - Mamak Belediyesi Aile Merkezlerindeki kadın kursiyerlerin hazırladığı hediyelik eşyalar, 14 Şubat Sevgililer Günü için satışa çıkacak.

Mamak Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aile Merkezlerinde meslek edinen kadınların hazırladıkları ürünler, Mamak Belediyesi Kültür Merkezinde, her ayın ilk 15 günü Hanımeller Çarşısı'nda satışa sunulacak.

Kursiyerlerin, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla hazırladıkları özel hediyeliklerin de yer alacağı çarşıda, kursiyerlerin yanı sıra ev hanımı ve esnaf kadınların çeşitli gıda ve tekstili ürünleri de uygun fiyatla satılacak.

Açıklamada, değerlendirmesine yer verilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Hanımeller Çarşısı'nın kadınlar için sosyal açıdan çok güzel fırsatlar sunduğunu belirtti.

Akgül, "Çarşımızda aile bütçesine ciddi katkıda bulunan hanımefendiler var. Çocuklarını okutan var. Eşine destek olan hanım kardeşlerimiz var. Hanımlarımız burada üretmenin yanı sıra kazanıyor" ifadelerini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :