Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan takdire şayan hareket! Hortumu alıp alevlerin içine daldı

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol'dan takdire şayan hareket! Hortumu alıp alevlerin içine daldı

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Milas'ta alevlerin yaklaştığı termik santralinin olduğu bölgeye giderek, yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Çelikkol'un bu hareketi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türkiye, sahil kıyılarındaki orman yangınlarına kilitlenirken, 82 milyon yangınlardan gelecek iyi haberi bekliyor. Alevlerin termik santrallere yaklaşması vatandaşları korkuturken, akşam saatlerinde bir açıklama yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, üzülerek alevlerin termik santralle yüz yüze geldiğini söylemek zorunda olduğunu paylaştı.

Oyuncu İbrahim Çelikkol termik santrale yaklaşan alevlerin içine hortumla daldı

İBRAHİM ÇELİKKOL DA DESTEK VERDİ

Tokat'ın açıklamalarının ardından gözler termik santral bölgesinden gelecek habere çevrildi. Ören'de alevlerin daha fazla yayılmaması için mücadele edenlerin arasında tanıdık bir isim de vardı.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ünlü ismi İbrahim Çelikkol, eline aldığı dev hortumla alevlerin arasına daldı. Çelikkol'un bu görüntüleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken, Çelikkol'a destek yağdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.