Üniversite’de hazırlıklar bugün başlıyor

Üniversite’de hazırlıklar bugün başlıyor

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıklar bugün başlayacak

Torku Selçuk Üniversitesi’nde yeni sezon hazırlıklar bugün başlayacak.  Sarı-mavililer bu akşam yapacağı idmanla 2013-2014 sezonu hazırlıklarına start verecek. Dünden itibaren Konya’da toplanmaya başlayan takıma önümüzdeki günlerde bir kaç oyuncu daha katılacak.

Uzun süre kaderi tartışılan hatta kapatılması gündeme gelen Torku Selçuk Üniversitesi Basketbol Takımı kötü günleri geride bıraktı. Yerli transferini büyük ölçüde tamamlayan temsilcimiz altyapısından yetişen 3 oyuncuyu da hazırlık çalışmalarına davet etti.

Öte yandan sezon hazırlıklarına bugün başlayacak Torku Selçuk Üniversitesi bir yandan da transfer çalışmalarına devam ediyor. Bir yerli iki yabancı oyuncu daha almayı planlayan Üniversite’de çeşitli oyuncuların isimleri geçiyor. Antrenör Cengiz Karadağ’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi transfer komitesi geçen yıl Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde oynamış önemli bir yabancı ile anlaşma noktasına geldi. Sarı-mavililer bir oyun kurucu birde pivot olmak üzere iki yabancı oyuncuyu renklerine bağlayacağı belirtildi. Yabancı transferinin birkaç gün içinde tamamlanması hedefleniyor. Memleket Spor

Önceki ve Sonraki Haberler