UNİFEB Mezunlar Derneği, Cumhuriyet'in 94. yılını kutladı

UNİFEB Mezunlar Derneği, Cumhuriyet'in 94. yılını kutladı

İSTANBUL (AA) - Üniversiteli Fenerbahçeliler Mezunlar Derneği (UNİFEB), Cumhuriyet'in 94. yılını kutladı. Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen...


İSTANBUL (AA) - Üniversiteli Fenerbahçeliler Mezunlar Derneği (UNİFEB), Cumhuriyet'in 94. yılını kutladı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleşen geceye, Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan ile çok sayıda davetli katıldı.

Çeşitli etkinliklerin yapıldığı gecede, Fenerbahçe'de görev yapmış eski isimler Cumhuriyet'in 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı gönderdi. Alex de Souza, Nicolas Anelka, Roberto Carlos, Arthur Zico, Tuncay Şanlı, Serhat Akın, Stephen Appiah, Mehmet Aurelio, Uche ve Raul Meireles, gönderdikleri videoyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik etti.

Salonda özellikle Alex de Souza'nın tebrik videosu büyük alkış topladı.

Bağış için satılan UNİFEB rozetlerinden birini Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, 20 bin lira karşılığında aldı.

Gecede bir konuşma yapan UNİFEB Başkanı Berkay Erdem, Cumhuriyet'in 94. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliğe katılanlara teşekkür ederek, Fenerbahçe'nin cumhuriyetin önemli bir simgesi olduğunu söyledi.

Gece, düzenlenen konserle sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :