Un indirirken freni boşalan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi!

Un indirirken freni boşalan kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi!

Bursa'da akşam saatlerinde bir fırına un indirmek için park eden ve daha sonra freni boşalan kamyon ortalığı birbirine kattı. Bir iş yerinin tabelasına çarpan kamyon 9 aracı biçerek durabildi. Bir araç sahibi canını saniyelerle kurtardı

Bursa'da un indirmek için park eden ve ardından freni boşalan kamyon 9 aracı biçerek durabildi. Kamyonun biçtiği araçlardan birinin sahibi ise aracını kurtarmak isterken az daha canından oluyordu. Feci kazada yaralanan olmazken, dehşet veren kaza anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Kaza, Bursa'nın Nilüfer ilçesi Çamlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 TA 101 plakalı kamyon, fırına un indirmek park etti. Un indirildiği sırada freni boşalan kamyon, süratli bir şekilde önce bir iş yerinin tabelasına çarptı, daha sonra ise 1'i motosiklet olmak üzere 9 araca çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşlar ise film izler gibi olay yerinde olan biteni izledi. Kazada şans eseri herhangi bir yaralanan olmazken kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Öte yandan güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde araç sahibinin freni boşalan kamyonun gelişini gördüğü ve aracına binmeye çalışarak kurtarmak istedi. Ama süratli gelen kamyon aracını biçtiği görüldü.

f.jpgfff.jpgfffff.jpgfffffffff.jpg

fffff-001.jpg

ffffffffff.jpg

fffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

fffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

ffffffffffffffffffffffffffffffffffff.jpg

fffffffffff.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.