Ümit Özdağ'ın 'Erbaş Londra'da ev aldı' iddiasına İçişleri Sözcüsü Çataklı'dan tepki: İspat etmezsen alçaksın

Ümit Özdağ'ın 'Erbaş Londra'da ev aldı' iddiasına İçişleri Sözcüsü Çataklı'dan tepki: İspat etmezsen alçaksın

Ümit Özdağ, Ali Erbaş hakkında daha önce yalanlanan "Duyduk ki Londra'da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya çalışıyor" iddiasına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan sert tepki: İddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın..

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, cuma hutbesinde bir imama "Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız?" deyip videoya çektirmesinin ardından ardından Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hakkında da, "Duyduk ki Londra'da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya çalışıyor" dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı ise, "Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın" diyerek tepki gösterdi.

LONDRA'DA EV ALDIĞINI VE YURT DIŞINA KAÇACAĞINI İDDİA ETTİ

Ümit Özdağ, basın açıklamasında, "Türk Ordusu'nun Afyon'da Yunan ordusuna karşı büyük taarruzu başlattığı yüzüncü yıl dönümü. Bugün cuma hutbesinde ne Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ne de Sultan Alparslan'ın adı geçmiyor. Metnin içinde bu zaferi kazanan Türk milletinin adı da yok. Bu Diyanet İşleri Başkanı Türk tarihine düşmandır, Türkiye Cumhuriyeti'ne düşmandır. Duyduk ki İngiltere'de Londra'da ev satın almış. Anlaşılan o da yurt dışına kaçmaya çalışıyor. Allah'tan kork. Gerçekten Müslüman olsanız İslam'ın son büyük taarruzunu yöneten Atatürk'ü rahmetle anarsınız. Ama sizi kimse rahmetle anmayacak. Bu ne biçim bir ahlaksızlıktır. Sizin yüzünüzden, sizin bu yobazlığınız yüzünden millet Cuma namazına gitmiyor artık. Son bir senede Anadolu'da 20 senede olmadığı kadar ateizm ve deizm sizin yüzünüzden gelişti. Sen deist yetiştirdin. Senin İslam'a verdiğin zarara bir tek Erdoğan vermiştir. Allah Atatürk'ün ruhunu şad etsin" dedi.

"İSPAT EDEMEZSEN, TARİHİN EN ALÇAK ADAMISIN"

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Özdağ'ın iddialarına, "Bir yapmadığın cuma günü camide provokasyon yapmak vardı, onu da yaptın! Ve Diyanet İşleri Başkanımıza iftira attın. Sana bir hafta müddet, eğer iddianı ispat edemezsen tarihin en alçak adamısın!" şeklinde yanıt verdi.

o.jpg

PROVOKASYONLARI YALAN ÇIKINCA ÖZÜR DİLEMEDİ

Son dönemde mülteciler üzerinden yaptığı provokasyonlarla gündemde kendine yer edinmeye çalışan Ümit Özdağ, yaptığı açıklamaların yalan olduğu anlaşılınca özür de dilemedi.

Ümit Özdağ, yeni bir kurguya imza atarak kameramanı ile birlikte cuma namazına gitti. Ümit Özdağ, imam hutbeye çıktığında cemaati provoke etmeye çalıştı.

"ATATÜRK'Ü ANMAYACAK MIYIZ"

Ümit Özdağ, "Atatürk'ü anmayacak mıyız, Atatürk'e rahmet okumayacak mıyız" diye imama bağırdı. Özdağ, cemaatin şaşkın bakışlarının ardından "Atatürk'ün ruhuna Fatiha" dedi ve kameraman kaydı sonlandırdı. Bu görüntüler, troll hesaplar tarafından hızla dolaşıma sokuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.