Uluslararası Sakarya MTB Cup'a doğru

Uluslararası Sakarya MTB Cup'a doğru

- Dağ Bisikleti Kupası yarışları 15 Mayıs'ta yapılacak


SAKARYA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Uluslararası Sakarya MTB Cup Class 1 (Dağ Bisikleti Kupası) 15 Mayıs'ta yapılacak.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, organizasyonun kentin tanıtımı için son derece önemli olduğu belirtildi.

Organizasyon öncesi Sakarya Vali Yardımcısı ve Yarış Koordinatörü Mehmet Fatih Çiçekli öncülüğünde, bir otelde yapılan istişare toplantısında, yarış direktörü ve bisiklet milli takım antrenörü Aziz Sırnaç'ın katılımcılara yarış ve parkur hakkında bilgi vererek karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Yıldızlar, gençler, elit ve master kategorilerinde yerli ve yabancı 200 civarı bisiklet sporcusunun katılmasının beklendiği yarışlar, Sakarya Üniversitesi Kampüsünde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Meslek Yüksekokulu (BESYO) futbol sahasından başlayıp 4 kilometrelik bir parkurun ardından yine BESYO futbol sahasında sona erecek. Yarışlara katılmak isteyen sporcuların Spor Genel Müdürlüğü ve Uluslararası Bisiklet Birliği lisansına sahip olmaları gerekiyor. Yarışların kayıtları 14 Mayıs tarihinde Sakarya Üniversitesi Kampüsünde bulunan Kültür Merkezinde yapılacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :