Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Kars'ta

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Kars'ta

Arslan:"Bu ülke insanını 2023 hedefine taşıyacak sistemi kurmamız lazım. Sistemin adı başkanlık. Var olan sistemde ülke ve vatandaş şu anda zararlı çıktı. Bu sistemdeki tıkanıklığı sizlerin de desteğiyle aşarak, bu ülkeyi daha hızlı kalkındıracağız"- "Ülk

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bu ülke insanını 2023 hedefine taşıyacak sistemi kurmamız lazım. Sistemin adı başkanlık. Var olan sistemde ülke ve vatandaş şuanda zararlı çıktı. Bu sistemdeki tıkanıklığı sizlerin de desteğiyle aşarak, bu ülkeyi daha hızlı kalkındıracağız." dedi.

Arslan, Kars'ın Selim ilçesi ziyaretinde, atlı cirit kulüpleri ve vatandaşlar tarafından Türk bayraklarıyla coşkuyla karşılandı. Belediye binası önünde bir araya gelen vatandaşlar, Arslan'ı alkışlarla karşılayarak, şükür kurbanı kesti.

Burada hemşehrilerine hitap eden Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında milletinin gücüyle dik durduğunu söyledi. Koltuktan güç alan değil, koltuğa güç verenler olarak hizmet edeceklerini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:

"Eğer biz bugün herkesin hizmetinde oluyorsak, dünyanın neresinde bir mazlum, mağdur varsa ona kucak açıyorsak, bu sizin desteğiniz ve duanız sayesindedir. O yüzden Allah sizden razı olsun. Siz destek verdiniz, biz Ankara'ya güçlü gittik. Bugün bakanlık sorumluluğunu almış bir il olarak buradayız. Bundan sonra bize düşen AK Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a ve Binali Yıldırım'a daha fazla destek olmak."

- "2023 hedeflerine taşıyacak sistemin adı; başkanlık"

Arslan, var olan siyasi sistemde ülkenin ve vatandaşların zararlı çıktığını belirterek, sistemi vatandaşlarla el birliğiyle aşacaklarına inandığını dile getirdi.

Arslan, "Bu ülke insanını 2023 hedefine taşıyacak sistemi kurmamız lazım. Sistemin adı başkanlık. Var olan sistemde ülke ve vatandaş şu anda zararlı çıktı. Bu sistemdeki tıkanıklığı sizlerinde desteğiyle aşarak bu ülkeyi daha hızlı kalkındıracağız." dedi.

- "78 milyon bu ülkeyi böldürmedi, böldürmeyecek"

Bir çok milletin ülkede bin yıldır kardeşçe yaşadığını anımsatan Arslan, milletin arasına nifak tohumları ekmeye çalışanların başarılı olmayacağını anlattı.

Arslan, "Ülkemizin diz çökmesini, geçmişteki gibi onlara boyun eğmemizi isteyenler, iç ve dış düşmanlarımız, dış maşalar bilsinler ki, Recep Tayyip Erdoğan ve onun arkasındaki 78 milyon bu ülkeyi böldürmedi ve böldürtmeyecek. Birliğimize, beraberliğimize halel getirmek isteyenlere Rabbim izin vermeyecek. Bugün her yerde ülkemizi koruyan güvenlik güçlerimizin Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Onlardan razı olsun ki, canları pahasına ülkemizi koruyorlar." ifadelerini kullandı.

Arslan daha sonra Selim Belediyesini ve kaymakamlığı ziyaret etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :