Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan:

"Tüm güvenlik güçlerimizin bayramını kutluyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. Güvenlik güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz ülkemizin istiklali ve istikbali için olağanüstü mücadele veriyor, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için cansiparane görev

KARS (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Tüm güvenlik güçlerimizin bayramını kutluyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. Güvenlik güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz ülkemizin istiklali ve istikbali için olağanüstü mücadele veriyor, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için cansiparane görev yapıyor." dedi.

Bakan Arslan, polis müfettişiyken kararnameyle Kars Emniyet Müdürlüğüne atanan Ümit Bitirik'i makamında ziyaret etti.

Arslan, yaptığı konuşmada, Bitirik'e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Bitirik'in daha önce olduğu gibi Kars'ta da çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirten Arslan, "Biz de sizi yaptığınız hizmetlerle yad edeceğiz. İnşallah yeni görevlerde de başarılı olursunuz, hayırlı uğurlu olsun." diye konuştu.

Bayramlarını görev başında geçiren tüm güvenlik güçlerine teşekkür eden Arslan, "Tüm güvenlik güçlerimizin bayramını kutluyoruz, kendilerine teşekkür ediyoruz. Ülkemizin her yerindeki güvenlik güçlerimiz, silahlı kuvvetlerimiz ülkemizin istiklali ve istikbali için olağanüstü mücadele veriyor, birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz için cansiparane görev yapıyor." ifadelerini kullandı.

Arslan, güvenlik güçlerinin ülke dışında da görev yaptığına işaret ederek, "Eğer tehlike sınırlarımızın dışından geliyorsa bataklığı orada kurutmak üzere görev anlayışıyla orada mücadele veriyorlar. Onlara da kolaylıklar diliyoruz, teşekkür ediyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Bitirik de ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek, Arslan'a teşekkür etti.

Ziyarette, Kars Valisi Rahmi Doğan, AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Selahattin Beyribey ve İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç da hazır bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler