Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın köy ziyaretleri

Ulaş Kaymakamı Yılmaz'ın köy ziyaretleri

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçeye bağlı Çavdar, Korubaşı, Şenyurt, Kertmekaracaören ve Eskikarahisar köylerini ziyaret etti. Köy...

SİVAS (AA) - Ulaş Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçeye bağlı Çavdar, Korubaşı, Şenyurt, Kertmekaracaören ve Eskikarahisar köylerini ziyaret etti.

Köy muhtarları ve köylüler tarafından karşılanan Yılmaz, köylülerle sohbet etti ve köy konaklarını inceledi.

Köylülerden sorunları dinleyen Yılmaz, ihtiyaç sahibi, yaşlı ve hasta vatandaşların evlerine giderek taleplerini dinledi.

İhtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulunan Yılmaz, Eskikarahisar köyünde başarılı ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dizüstü bilgisayar hediye etti.

Esentepe Mahallesinde Fatma Binici ve ailesini ziyaret eden Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaptıkları ziyaretlerin vatandaşlarla kaynaşmaya büyük katkısı olduğunu söyledi.

Bu sayede halkın dertleriyle birebir ilgilenme ve sorunları yerinde görme fırsatı bulduklarını aktaran Yılmaz, "Gitmediğin yer senin değildir, gönlüne dokunmadığın insan senin değildir parolasıyla ziyaretlerimizi sürdüreceğiz." dedi.

Yılmaz’a ziyaretlerinde Ulaş Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, ilçe Müftüsü Hayrettin Tanrıverdi̇, ilçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Aslan ve ilçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Sıdıka Özkan eşlik etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler