Ulaş ilçesinde "demokrasi nöbeti" sürüyor

Ulaş ilçesinde "demokrasi nöbeti" sürüyor

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki olarak "demokrasi nöbeti" sürüyor.Belediye binası önünde...

SİVAS (AA) - Ulaş ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki olarak "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Belediye binası önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlara Kaymakam Orhan Altun, Belediye Başkanı İsrafil Göçgün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Erkan Özkan, İlçe Emniyet Amiri Vekili Komiser Fahri Doğan, daire amirleri, muhtarlar da destek verdi.

Altun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ülke genelinde olduğu gibi ilçede de son güne kadar nöbete devam edeceklerini belirterek, "Ülkemizin bekası ve milletimizin geleceği için bu nöbeti devam ettirmeliyiz. Bu anlamda ilçe olarak ilk nöbet gününden bugüne kadar ilçe halkımızla birlikte nöbetlerimiz devam ediyor. Bu sayede de milli irademize ve demokrasimize kast eden darbeci cuntacı vatan hainlerine en büyük ders verilmiş olacaktır." ifadesini kullandı.

Vatandaşlara Kaymakamlık ve Belediye iş birliğinde içecek ve yiyecek ikramında bulunuldu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :