Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Saha Komutanından dikkat çeken 'Bayraktar' paylaşımı

Rusya'nın Ukrayna'daki saldırıları sürerken Ukrayna Saha Komutanı gece yarısı paylaştığı video ile Rusya'ya seslendi: "Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. Bayraktarları beğendiniz mi? En iyisi teslim olun" dedi

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik işgal girişimi başlattığı saldırıların 2. gününde cepheden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Rusya'nın çok kısa sürede ele geçirmeyi öngördüğü Ukrayna'dan peş peşe açıklamalar gelmeye başladı.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri saha komutanı sosyal medyadaki bir paylaşımda işgalcilere seslenerek, "Bayraktarları beğendiniz mi? Sizce başınızın tepesinde uçuşan nedir? Sizinle savaşmak için her şeyimiz var. En iyisi teslim olun. Şimdilik esir alıyoruz. Şansınız varken kaçın" dedi.

Sosyal medya kullanıcılarından bir kısmı paylaşımı Bayraktar reklamı olarak değerlendirir, bir kısmı gurur verici olarak nitelerken, büyük çoğunluk ise Ukrayna'nın Türkiye'yi Putin'in hedefine oturtmaya çalıştığını ifade etti.

Öte yandan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ise "Sahte haberlere inanmayın” notuyla başkent Kiev sokaklarında çekilmiş videosunu paylaştı. Zelenskiy, "Ordumuzu silah bırakmaya çağırdığım ve ordunun tahliye olduğuna dair internette bir sürü sahte bilgi var. Ben buradayım. Silah bırakmayacağız. Devletimizi savunacağız. Bizim gerçeğimiz. Bizim ülkemiz. Bizim Ukrayna'mız. Bizim çocuklarımız. Onları savunmaya devam edeceğiz" diyerek adeta Putin'e meydan okudu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.