UID Bosna Hersek'te kurban eti yardımında bulundu

UID Bosna Hersek'te kurban eti yardımında bulundu

SARAYBOSNA (AA) - Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Bosna Hersek'te ihtiyaç sahiplerine 700 kilogram kurban eti dağıttı. UID Bosna Hersek ekipleri, UID...

SARAYBOSNA (AA) - Uluslararası Demokratlar Birliği (UID), Bosna Hersek'te ihtiyaç sahiplerine 700 kilogram kurban eti dağıttı.

UID Bosna Hersek ekipleri, UID üyelerinin bağışladığı kurban etlerini geçen yıllarda ülkede meydana gelen sel felaketinden etkilenen Zeljezno Polje bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Ülkede faaliyet gösteren yardım kuruluşu "Pomozi.ba" iş birliğiyle gerçekleşen dağıtımda çocuklar için hazırlanan 100 bayram paketinin de teslimi yapıldı.

UID Bosna Hersek Başkanı Amina Secerovic Kaşlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bosna Hersek'te birici yılını tamamlayan UİD'in kısa sürede önemli aktiviteler yaptığını anımsatarak, "Bu Kurban Bayramı'nda da Allah'a şükür 700 kilogram kurban eti dağıttık. Ulaştığımız insanların yüzünde oluşan gülümseme ve edilen dualar her şeye değer." diye konuştu.

Kaşlı, gerçekleştirilen bu icraatle, UID'in bir kez daha büyük bir aile olduğunu gösterdiğini ifade ederek, "Bundan sonra da UID Bosna Hersek olarak yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz." dedi.

Çocuklar için paket hazırlanan paketlerde Türk ürünlerinin yer aldığını da dile getiren Kaşlı, böylece Türk ekonomisine desteklerini sembolik de gösterdiklerini sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler